Monday, May 26, 2014

Cara Kuruskan Badan dengan Set Diet Bajet Shaklee

Ramai orang nak kurus tetapi ada yang tidak mampu untuk membeli set diet yang lengkap. Dengan Shaklee,anda semua boleh mendapatkan set diet bajet tetapi hasilnya sangat la memuaskan! Mari kita baca bagaimana cara kuruskan badan dengan set diet bajet Shaklee ini.

Set diet bajet ada dua vitamin iaitu Alfalfa dan Lecithin. Saya akan terangkan satu persatu tentang vitamin diet ini.

Alfalfa Complex

Klik untuk paparan yang lebih jelas
Alfalfa Complex ada dua saiz iaitu saiz S yang mempunyai 330 biji dan saiz L yang mempunyai 700 biji. Harga kedua-dua botol adalah berbeza. Saiz S berharga RM53.75 dan saiz L berharga RM97.50. Fungsi Alfalfa Complex adalah membuang segala toksin dan ianya boleh dimakan setiap hari tanpa ada kesan yang memudaratkan seperti cirit birit. Alfalfa mengandungi serat yang boleh membuang lemak-lemak yang telah dibakar oleh lecithin. Lelaki dan wanita boleh mengambil Alfalfa kerana ianya merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi khasiatnya. Selain berfungsi sebagai detoks, Alfalfa membantu mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan saluran vagina. Alfalfa membantu pelawasan yang turut berfungsi dalam penurunan berat badan.


Lecithin

Klik untuk paparan lebih jelas
Lecithin membantu memecahkan lemak,mengapungkannya dalam salur darah dan dibawa keluar melalui fiber. Lecithin dan alfalfa saling memerluakn antara satu sama lain kerana Alfalfa membantu melengkapi fungsi Lecithin. Pengambilan lecithin secara konsisten dalam kuantiti seperti yang dicadangkan mampu membantu mengelakkan obesiti dan mempercepatkan pembakaran lemak. 

Secara ringkasnya, saya ingin memberi tips kuruskan badan dengan lebih cepat.
1. Disarankan meminum air masak minimum 3 liter sehari.
2. Mengurangkan kadar karbohidrat dalam pemakanan seharian.
3. Mengurangkan makanan yang berminyak.
4. Melakukan senaman yang dapat membakar kalori.
5. Banyakkan makan buah dan sayuran.


Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan perundingan. Jom order sekarang!
Facebook : Rosnany
Shaklee Distributor ID : 1067017
Call/Sms/Whats App : 012-9691509
Fan Page :  Vita Health & Beauty
Cash on Delivery (C.O.D) : Damansara Damai - Prima Damansara - Sg. Buloh - Mutiara Damansara - Damansara Perdana - Kota Damansara - Mont Kiara - Sri Hartamas - Shah Alam
(boleh consider C.O.D seluruh Kuala Lumpur dan Selangor)
Penghantaran keseluruh Malaysia dilakukan melalui Pos Laju Malaysia

No comments:

Post a Comment